Verzendkosten €2.95 
(Voor Nederland en België)
Vanaf €25,- gratis verzenden

Disclaimer

Algemeen

Stuiterballen.com (Kamer van Koophandel 52930351 0000), hierna te noemen Stuiterballen.com, verleent u hierbij toegang tot stuiterballen.com (de Website) en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Stuiterballen.com behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Stuiterballen.com spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Stuiterballen.com.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Stuiterballen.com. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Stuiterballen.com, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Powered by OpenCart
Designed by Dymago
Stuiterballen.com © 2017