Verzendkosten €2.95 
(Voor Nederland en België)
Vanaf €25,- gratis verzenden

Onze blog

De nieuwste stuiterballen in de webwinkel geven licht! En met een camera met een lange sluitertijd levert dat bijna kunst op! De stuiterballen met licht.

tweets


 


Onze stuiterballen hebben ook een rol in een reclame van TomTom! In een poging om een 'viral' te maken doet TomTom de succesvolle video van Sony na. Zie het prachtige acteerwerk van de stuiterballen op 0:20 van de video.


 


Op het Gertrudis College in Roosendaal hebben we het erg leuk gehad. Met een groot stuiterballengevecht in de pauze. Aan de tweets te zien was het een succes! Ja we hebben twitter!

tweets


 


Dit is een hele gave animatie video van een machine die muziek maakt door middel van stuiterballen!


 


Een van de allermooiste reclames. Athans dat vinden wij. Want er komen stuiterballen in voor.. héél véél stuiterballen, en het is prachtig!


 


Klas 5FA van de OSB in Amsterdam heeft als examenstunt 1000 stuiterballen van de trap in de school af laten stuiteren. Dat natuurlijk uitloopt op een groots stuiterballengevecht!


 


Het uitproberen van je iMove software kan nog leuke beelden opleveren. Zie hier de dansende stuiterballen!

 


 


Maart 2012 kreeg Nederland er een record bij. De meeste stuiterballen vanuit een helicopter laten vallen! In vakantiepark Slagharen werd de recordpoging gehouden, en met succes. 


 


Wij zitten ook nog eens op Facebook!


Powered by OpenCart
Designed by Dymago
Stuiterballen.com © 2017